Back Need help
Leopard Lessons #5 | Ketenoptimalisatie voor complexe zorgprocessen De financiering van de zorg is in de afgelopen 10 jaar enorm veranderd. Gemeenten regelen tegenwoordig namelijk afzonderlijk de zorgkosten voor hun eigen burgers. Pluryn ...
87 views

Leopard Lessons #5 | Ketenoptimalisatie voor complexe zorgprocessen

Sprekers: Thomas Geelkerken & Olivier Rikken
Leopard Lessons #5 | Ketenoptimalisatie voor complexe zorgprocessen

De financiering van de zorg is in de afgelopen 10 jaar enorm veranderd. Gemeenten regelen tegenwoordig namelijk afzonderlijk de zorgkosten voor hun eigen burgers. Pluryn ondersteunt mensen met een complexe zorgvraag. Maar met zo veel gemeenten en zorgaanbieders wordt het maken van afspraken, het controleren en het opvolgen hiervan vaak een bureaucratische nachtmerrie. Hoe is dit probleem op te lossen voor landelijke organisaties?

 

Pluryn is een van die landelijk werkende organisaties met ruim 400 verschillende locaties. Met meer dan 7400 professionals en 1000 vrijwilligers in dienst zorgen zij ervoor dat jongeren en volwassenen de juiste behandeling en ondersteuning kunnen krijgen. Hoe tonen zij in de huidige werkwijze aan dat er juiste zorg geleverd is? En hoe kunnen ze daarbij aantonen dat de geleverde zorg heeft voldaan aan de gevraagde kwaliteitseisen? Tijdens dit webinar bespreken we hoe gemeenten en zorgaanbieders gecontroleerd inzicht kunnen krijgen in specifieke onderdelen van elkaars gegevensbestanden, zodat elke afspraak over geleverde zorg transparant en onweerlegbaar is vastgelegd.  

Met als uitkomst: betere zorg voor de cliënten. 

 

Dit webinar wordt gehost door onze CEO & gerenommeerd internationaal spreker Olivier Rikken, die inmiddels al meer dan vijf jaar ervaring heeft in de blockchain-sector.  

 

De gebouwde oplossing in samenwerking met onze partner BE-BETTER is: 

• AVG-proof en private by design 

• Gebouwd met gebruikerscontrole en toestemmingslagen voor het delen van gegevens  

• Een applicatie die zorgt voor een reductie van administratieve lasten   

 

Onze gast:

Thomas Geelkerken, Manager Business Analytics & innovatie bij Pluryn 

 

Wil je deelnemen aan het gesprek? Registreer u door te klikken op 'Subscribe to this webinar!'    

           

LL2

 

Op Vrijdag 23 oktober wordt het vijfde webinar van Ledger Leopard gehost door onze CEO Olivier Rikken, een gerenommeerde internationaal spreker, die meer dan vijf jaar ervaring heeft in de Emerging tech sector. Tijdens het webinar zorgen we ervoor dat er voldoende tijd is voor Q&A. Het evenement zal een livestream-evenement zijn van 11.00 uur CET tot 12.00 uur CET. 

Friday

23

October 2020

This webinar has already occurred.