Back Need help
28 OnDemand views

Leopard Lessons #8 Cirlinq, de verbinder tussen fysiek & digitaal

Speakers: Stingo Huurdeman, Martijn Veerman & Olivier Rikken
Leopard Lessons #8 Cirlinq, de verbinder tussen fysiek & digitaal

De hoeveelheid data die wordt verzameld is nog nooit zo groot geweest. Cirlinq helpt organisaties de volle waarde uit hun data te halen door datagedreven en voorspellend inzicht te geven over gebouwen, producten en bedrijfsmiddelen. Dit leidt tot minder verrassingen, lagere kosten en draagt bij aan een circulaire economie. Bovendien kan productonderhoud veel gerichter en efficiënter plaatsvinden. 

 

Door objecten gedurende hun levensduur uniek te identificeren en te verbinden met verschillende databronnen geeft Cirlinq inzicht in wat iets is, waar het is en wat er mee is gedaan. Met Cirlinq krijg je bijvoorbeeld inzicht in waar je producten of materieel is, wie de leverancier of eigenaar is en zelfs de status van eventuele reparaties. De data blijft bij de bron en alle relevante informatie komt samen op één plek. Zo blijft de data eenvoudig beschikbaar binnen de eigen organisatie en daarbuiten. En heb je altijd de juiste informatie, voor de juiste persoon, op het juiste moment. 

Tijdens dit webinar bespreken we hoe Cirlinq de voorspelbaarheid en winstgevendheid van organisaties kan verhogen door objectieve en transparante informatie te bieden van producten en processen!   

Dit webinar wordt gehost door onze CEO & gerenommeerd internationaal spreker Olivier Rikken, die inmiddels al meer dan vijf jaar ervaring heeft in de blockchain-sector.  

 

De gebouwde oplossing is

• AVG-proof en private by design  

• Gebouwd met gebruikerscontrole en toestemmingslagen voor het delen van gegevens  

• Een applicatie die zorgt voor een reductie van administratieve lasten  

 

Onze gasten

Stingo Huurdeman Projectcoordinator Technology, Innovation and Development 

Martijn Veerman Specialist Circulaire gevels bij Alkondor BV   

 

Wil je deelnemen aan het gesprek? Meld je aan door te klikken op ‘Subscribe to this webinar!'   

 

Op vrijdag 4 december wordt het achtste webinar van Ledger Leopard gehost door onze CEO Olivier Rikken, een internationale spreker, die meer dan vijf jaar ervaring heeft in de emerging tech sector. Tijdens het webinar zorgen we ervoor dat er voldoende tijd is voor Q&A. Het evenement zal een livestream zijn van 11.00 uur CET tot 12.00 uur CET. 

Friday

4

December 2020

This webinar has already occurred, you have to be logged in to watch it.