Back Need help
27 views

#10 Leopard Lessons, Simpel, snel en betrouwbaar eigenaarschap verhandelen

Speakers: Quintus Willemse & Olivier Rikken
#10 Leopard Lessons, Simpel, snel en betrouwbaar eigenaarschap verhandelen

Blockchain technologie gaat over verspreide controle en verantwoordelijkheid. Het verspreiden van verantwoordelijkheid kan op verschillende manieren. Zo bedacht Quintus Willemse 5 jaar geleden een oplossing om ervaren medewerkers aan hun bedrijf te binden en ze mede eigenaar te maken. Een aantal jaren later richt hij samen met Marcel ten Brink The Share Council op. The Share Council maakt het mogelijk om privé aandelen in tokens te verhandelen op een efficiënte en gemakkelijke manier.  

 

Middels het gebruik van blockchain technologie kunnen aandelen worden getokenized. Hierdoor zijn deze makkelijker te verhandelen en kunnen inefficiente & burocratische processen worden vermeden. Dit maakt het ook eenvoudiger voor bedrijven die hun medewerkers mede eigenaar willen maken. Zijn medewerkers die eigenaar zijn van hun bedrijf, beter af?  

Tijdens dit webinar bespreken we hoe The Share Council met gebruik van smart contracts, medewerkers eigenaar kan maken & hoe het verspreiden van eigenaarschap kan bijdragen aan:

• Het vergroten van loyaliteit & participatie van medewerkers  

• Het vergroten van de stabiliteit van bedrijven

• Toenemende groei van bedrijven & het verkrijgen van extra financiële voordelen

 

Dit webinar wordt gehost door onze CEO & gerenommeerd internationaal spreker Olivier Rikken, die inmiddels al meer dan vijf jaar ervaring heeft in de blockchain-sector.

Onze gast

Quintus Willemse, Founder & Co-owner van The Share Council

Wil je deelnemen aan het gesprek? Meld je aan door te klikken op ‘Subscribe to this webinar!

Op vrijdag 12 februari wordt het tiende en eerste webinar van Ledger Leopard in 2021 gehost door onze CEO Olivier Rikken, een internationale spreker, die meer dan vijf jaar ervaring heeft in de emerging tech sector. Tijdens het webinar zorgen we ervoor dat er voldoende tijd is voor Q&A. Het evenement zal een livestream zijn van 11.00 uur CET tot 12.00 uur CET. 

Friday

12

February 2021

This webinar has already occurred, you have to be logged in to watch it.