Back Need help

#16 Leopard Lessons

Speakers: Casper Thalen, Olivier Rikken & Raoul Esseboom
#16 Leopard Lessons

SSI is een veelbelovende technologie die kan worden toegepast in vrijwel alle sectoren. Toch is nog niet iedereen bekend met de veranderingen die deze Self-Sovereign Identity met zich mee kan brengen. Een belangrijke use case die wij als Ledger Leopard zien, is het proces van toegangscontrole voor externe of interne medewerkers. 

Met SSI wordt het ook mogelijk om bepaalde controles die normaal gesproken fysiek werden uitgevoerd, te digitaliseren, met een ingebouwd privacy mechanisme. De controle op echtheid van bijvoorbeeld certificaten of diploma's wordt uitgevoerd door een controleur of in vakjargon, een "verifier". 

We hebben te maken met een compleet nieuwe model voor het beheren van digitale identiteiten. Tijdens dit webinar krijg jij een inkijk in de praktische werking van Self-Sovereign Identity en laten we hoog over zien welke oplossingen er nu al door Ledger Leopard zijn gebouwd.

Belangrijke begrippen tijdens dit webinar:

• Holder

• Verifier

• Issuer

Onze sprekers:

Dit webinar wordt gehost door onze business developer Raoul Esseboom. Aan tafel zitten de collega's, Casper Thalen, onze blockchain consultant en COO & gerenommeerd internationaal spreker Olivier Rikken, die inmiddels al meer dan zes jaar ervaring heeft in de blockchain-sector. 

 

Wil je deelnemen aan het gesprek? Meld je aan door te klikken op ‘Subscribe to this webinar!

Op vrijdag 10 december wordt het zestiende Ledger Leopard webinar van het jaar gegeven door onze CEO Olivier Rikken, een internationale spreker, die meer dan vijf jaar ervaring heeft in de emerging tech sector. Tijdens het webinar zorgen we ervoor dat er voldoende tijd is voor Q&A. Het evenement zal een livestream zijn van 11.00 uur CET tot 12.00 uur CET. 

Friday

10

December 2021